Sunday, October 12

Antonio Berardi

Az olasz és angol származású Antonio Berardi az egyetem alatt, olyanokkal dolgozott együtt, mint John Galliano.













Tanulmányok: St. Martin - London

Megjelent könyve: Sex and Sensibility

A '90-es évek elején Antonio még fejlesztette saját stílusát, miközben Galliano, Alexander McQueen, Hussen Chalayan már befutott tervezőknek számítottak.
1994-en Berardi lediplomázott és a diplomai bemutatója olyan feltűnést és sikert keltett, amire a luxus kategóriájú kiskereskedelmi boltok felfigyeltek, Angliában.


Antonio Berardi megteremtette az arany középutat - egyensúlyt - az olasz és az angol stílus között. Az utca embere, az egyik ihlet forrás nála, mégis könnyedén megteremti a luxus érzést ruháival. Néha a szokásos és a zseniális elegyével veszi le az embereket a lábukról. Nagyon jól eljátszik, boldogul a különböző anyagokkal és színekkel.

Akik szívesen viselik:

Érdekesség:










Andre Perugia
- francia tervező - már 1948-ban tervezett sarok nélküli lábbelit, egy bizonyos Mistinguett párizsi énekesnek. Az ötletet 2010-hez közeledve nem csak Antonio "lopta el", hanem Junko Shimada, Marc Jacobs... Kiskereskedelmi forgalomban is megtalálható már bizonyos
változata.

http://www.antonioberardi.com/

4 comments:

  1. Anonymous1:38 pm CEST

    A szürke ruhát szeretném! :-)

    ReplyDelete
  2. Az valóban nagyon csini, azért is került fel! :D

    ReplyDelete
  3. Én ezen a cipőn már szörnyülködtem egy sort,mindenesetre nagyon kreativ ötlet. VB is ilyesmi ruhában volt.Olyan mint egy patás állat benne,ráadásul elolvastam,hogy nem is ajánlja több órás viselésre.

    ReplyDelete
  4. VB is teljesen az ő tervezésébe virított - írtam is a leírásba. :)

    ReplyDelete

Share some love leave a comment!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ