Monday, November 3

Ötletek - akasztók és kampók 2.

Korábban már írtam
itt, erről az ötletes kis akasztóról, de most 1000 Ft-ért sikerült is szert tennem egyre, hogy kipróbáljam milyen valójában. Engem meggyőzött, azt hiszem pár barátnőmnek kipipálva egy ajándék ötlet. :]

A kép otthon készült, de ez egy étteremben és munkahelyen teszi talán a legnagyobb szolgálatot - ahol kevés a hely egy tagyókának.

Nektek hogy tetszik?



Táska akasztó: sportmax by max mara

15 comments:

  1. Én nagyon ötletesnek tartom. Jól jönne nekem,mert folyton a földön van az aktuális táskám, nem tudom hová tenni. :-))

    ReplyDelete
  2. Ha a földön hagyod a táskád "kiszáll" belőle a pénz a babona szerint.

    ReplyDelete
  3. Geg jól tudja... Bár én is le szoktam rakni a földre a táskám...otthon. :( vagy a kondigépre. :)

    ReplyDelete
  4. Arról nem is beszélve, hogy könnyebben kopik a sarka... :(

    ReplyDelete
  5. A bagsnobos lányok is ilyet ajándékozgatnak :) kb. 1 éve láttam ezt náluk,kévézáshoz viszik is magukkal.Te tudod milyen táskákkal járnak ők,na nem H&M! Na meg persze Te is.De nem is jó ölben tartani mert kényelmetlen vagy a karfára rakni,mert ellopják.A földön pedig kimegy belőle a pénz!Kampót nekünk!

    ReplyDelete
  6. Gondolom Hermes... :D

    Ez csak egy Vera Pelle bőr táska, de én így is boldogan akasztom majd rá! :D
    Szerintem mutatós, bár még nem volt alkalmam étteremben, kávézóban kipróbálni... friss szerzemény. ;)

    ReplyDelete
  7. Anonymous8:10 pm CET

    Ötletes! Zsani nagyon tetszenek és táskád és a csecsebecséid ! :-))

    ReplyDelete
  8. Bár nem egy dizájnos darab, de nekem ilyenjeim vannak szerteszét szekrérnyen-ajton-akárhol: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40118154
    baromi kényelmes, és állo/fekvö ajtora vagy polcra is tehető.

    ReplyDelete
  9. Köszi Camdy! ;)

    Bagaela

    nekem nagyon bejön ez az ikeás akasztó is! Jópofa! ;)

    ReplyDelete
  10. Anonymous10:16 am CET

    Szia!
    Én azt szeretném megkérdezni, már nagyon sok poszt óta, hogy hogyan tudod kiszűrni azt, hogy amit az ebayről rendelsz az eredeti legyen és ne hamisítvány? Szívesen rendelnék én is az ebayről, de emiatt nem merek. Köszi:) és csak így tovább:)
    Nora

    ReplyDelete
  11. Szia Nora

    A vintage dolgoknál kicsit egyszerűbb a dolog... de az újabb tervezői daraboknál is vannak remek ismertetőjegyek... Ez attól is függ természtesen, hogy milyen designer darabra gondolsz... :)
    Írd le nyugodtan és, ha tudok segítek, ha itt történik akkor lehet, hogy másnak is sokat segítünk! ;) Gyere máskor is!

    ReplyDelete
  12. Anonymous10:46 am CET

    Köszönöm a gyors választ:)
    vintage dolgoknál miért egyszerűbb? bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de ebben tényleg nem vagyok otthon. például ez a vintage chanel táskád gyönyörű, imádnám ha lenne egy ilyenem:) beírod az ebay-re, hogy vinatage chanel bag? vagy hogyan? és kb mi a normális ár egy vintage darabért? (persze, nyilván függ mérettől is, stb, de azért mégis) :)
    Nora

    ReplyDelete
  13. Anonymous10:52 am CET

    Ugyanaz a chanel táska egyszer 1000 dollár, egyszer meg 500, ja és Japánból küldené, a másik meg Kuala lumpurból (ami lehet, hogy előítélet, de ott azért elég rendesen hamisítják ezeket a dolgokat, mondjuk az is igaz, hogy tökéletes másolat:)
    Nora

    ReplyDelete
  14. A chanel egy igen nehéz eset valóban... Főleg a táska része. Egy vintage darabba ritkán van beleírva még bármi, viszont könnyű utána kutakodni különböző blogokon, hogy milyen típusok léteznek. Ez a chanel táska ugyan ebayről lett vásárolva, de nem én vettem meg hanem egy debreceni hölgy és én csak utána licitáltam le... Ez egy bojtos úgynevezett V-shape quilted Chanel with tassel és kb. a 80-as évekből való. ;) (ebben egy itt kommentelő hölgy is segített nekem ;) )Diana hercegnő hordta ezeket a bojtosokat előszeretettel.
    Én sokat vártam ezért a chanel táskáért, mert tényleg nem olcsók. Szerencse kérdése volt.
    Az egyszerűség talán annyi, hogy a vintage darabokat még nem igazán hamisították. Ennél ha megnézed a cc jel az elején a bőrből domborodik ki. szinte észre se veszed, hogy hozzá van varrva... A hamisítványok akárhogyis, de nincsenek soha olyan szinten kidolgozva. 500$ és 1000 $ is igen sok, úgyhogy el tudom képzelni, hogy mindkettő eredeti.
    Elég annyit is beírni, hogy vintaage chanel és handbagre szűrni vagy vtg chanel...

    ReplyDelete
  15. Anonymous3:29 pm CET

    ötletes, bár amennyit én hordok táskát! hehe

    ReplyDelete

Share some love leave a comment!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ