Sunday, October 26

Álmaim...









7 comments:

  1. A Fendi Belt Buckle órája is már megjárta a csuklómat,nem csak képen,de életben is nagyon jól néz ki.Kiélem magamat a felpróbálásokkal,tapizással,ha utána is nagyon kell,akkor már jobban elgondolkodom rajta.Ez az óra olyan életben is,még mindig gondolkodom rajta.Viszont ebben a szürke zakóban semmi különöset nem látok,de lelked rajta.Neked találtam:
    Off: nicsak! Itt van Karl papa kesztyüje,made in Hungary.Meg egy pár valóban gyönyörüség.
    http://www.gloves-parola.hu/

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:35 pm CET

    Szia Zsani! Az óra, a lila táska és a napszemüveg tetszenek:-)

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:29 pm CET

    karkötő, óra, nadrág, cipő, napszemcsi :-)

    ReplyDelete
  4. Dora

    TÖk jó az a kesztyűs oldal... Nézelődöm még rajta. :))))

    A Fendi táskád és öved mellé, nem lenne rossz az óra, ugye? :D

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:39 pm CET

    az első négy képen látható dolgok nagyon nyerőek, főleg a kabátka!

    ReplyDelete
  6. kell az az ora!!!!!!(v csak egy olyasmi):)

    ReplyDelete
  7. Van egy ilyen táskám,igy van.Fendi Belt Buckle széria.Hozzá egy öv.Valahol xPatricia Cosmo főszerkesztőn láttam egy újságban azt az övet és ez is mély negativ nyomokat hagyott bennem az övvel kapcsolatban. Ha azt mondom a táskára,hogy szar,finom voltam és nőies.Tényleg az,annyival súlyosabb a lánca mint a Chanelnek!És itt ahol még egy kardigán is sok, állandóan nyomja a vállamat.Az a baj,csak kinéztem és a férjem pedig megvetette.Annyira nem voltam a táskába szerelmes,de gondoltam üsse kő...röviden,megbántam.Nagyon.Azóta már tudja ilyen inveszticiókra aludnom kell párat.De azt az órát nem tudom kiverni a fejemből.Van olyan aminek FF gyöngyvászon logós a szija,de szintén ezüst az óralapja,de nekem ez tetszik az ezüstszijas.Olyan 140.000 Ft környékén van.Erre kell aludni párat még :)))

    Zsani! Az milyen vicces,hogy a kesztyüsök boltja 7-kor nyit Angyalföldön? Mert ugye nem csak ilyen csecseségeket,hanem munkáskesztyüket is árulnak :)))

    ReplyDelete

Share some love leave a comment!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ