Sunday, January 18

LongchampA franciák és olaszok stílusa nem titok, általában a jól megválasztott kiegészítőkön és táskákon múlik. Egy jó cipő és táska, csodákat művel a külsőnkkel.

Longchamp, a régi párizsi márka évtizedek óta újat nyújt, de egyaránt hozza a régi sikket. A kampányai, mint mindig annyira "coolok".
A legnépszerűbb gyűjteménye a Le Pliage kollekció, amik az egészen kicsi kozmetikai táskáktól a nagyobb utazótáska méretig terjednek. Nagyon trendi, időtlen és kényelmes táska, akár egy vásárló körúton vagy a hétköznapokon. Pehelykönnyű a nejlon okán és a minden napi szállításra épp ezért tökéletes. A nagyobb méretű modell úti- és egyszerű divatos táskaként is megállja a helyét.

A vízhatlan anyag rendkívül praktikussá teszi, de a barna bőrfogantyúk és a sikkes szabás az eleganciát is belecsempészi a kisebb-nagyobb modellekbe. A hosszú cipzár a könnyű kezelhetőség mellett modern külsőt kölcsönöz a nagyobb modelleknek.The French and Italian always seem to have fashion in the bag and fantastic accessories. Great chosen bag and shoes - miracles capable.Longchamp is one of those longstanding design companies originating in Paris which, despite decades of producing collections, always manages to create new, interesting items for fashionable people everywhere to desire. Its campaign is so cool as always.

One of the most popular collections designed by Longchamp is the Le Pliage line ranging from cosmetic cases to full-sized luggage bags. Perhaps it is the perfect combination of sleek style and practicality that makes the collection so prevailing. Very stylish, timeless and comfy bag, whether shopping trip or not (week days).The lightweight nylon is perfect for carrying around all day. This tote could double as a travel bag and simple trendy bag.

The waterproof material makes it ultra practical, but the brown leather handles and trim provide the extra touch that makes it chic. The long zipper not only makes the interior easily accessible but also adds a modern shape to an otherwise basic shape.


Már régóta a kívánságlistámon szerepelt ez a modell, a laza napokon elképzeltem mennyire könnyed eleganciát lehetne vele előcsalni. A theURBANcollection tartogatott egy ilyen modellt is a számomra a már bemutatott virágos nyakláncon túl. A cirka 100$ (vagy afölötti) táskát most potom 38$-ért sikerült levadászni.

This was in my wishlist for a long time since I would carry it on a loose day of mine gladly. theURBANCollection hid a Longchamp red bag apart from my flower necklace I mentioned already. Cca. 100$ I hunted down a Longchamp modell, merely for a 38$. What a great price!


Íme/That's it:

Részletek/Details:

20 comments:

 1. Hi there-yours is a lovely colour, good bargain!

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó választás! Nekem is van több Longchampon,imádom őket (főleg mert megfizethető)és La Pilage-om is,fekete annak viszont rövidebb a füle mint ennek a pirosnak és nem hordható vállon,amit sokszor bánok!Imádni fogod ezt az tuti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous5:12 pm CEST

   Sziasztok!
   Hol lehet ilyen táskákat kapni?

   Tünde

   Delete
  2. Ebay-en rengeteg van, szerintem Mo-i forgalmazója sajnos nincsen.

   Delete
 3. Anonymous2:53 pm CET

  Nagyon szép:-)

  ReplyDelete
 4. Great bargain, I love their leather handbags as well. Have a great sunday!

  ReplyDelete
 5. Very nice, hope you're having a great sunday.

  xoxo

  ReplyDelete
 6. I like the choco-one :)
  ps: thanks for your comment

  ReplyDelete
 7. Hi Sharon - Thank you for lovely comment. ;)

  Dora - Praktikus és klasszikus. Ennyiért vétek lett volna otthagyni! ;) Nekem még nincsen más darabom ettől a cégtől, de ezt szerintem a hétköznapi nyúzásra tökéletesen alkalmas és még nagyon szép darab is! :)

  candy - Kösziiiii. Vizsgák?

  Silje, Seeker - Thanks and a have a great Sunday, tooo!

  closeup - Oh, yeah. Choco colour is great choice! :)

  ReplyDelete
 8. Mhh. Longchamps has a lot of models, sizes, colours and everything. but i don't like them. i mean, i like them but for travelling !
  anyway :)
  check out my new post

  -A.

  ReplyDelete
 9. What a bargain! I think you should write a book on how to find all these fashion bargains:)

  ReplyDelete
 10. those totes are great b/c they fold down for nicely for travel.

  ReplyDelete
 11. nice post! i love the quality of most italian bags and shoes!

  ReplyDelete
 12. Anonymous2:55 am CET

  I am soooo glad you found it through us! it was meant to be! Thank you for your blog on us as well..we appreciate the business! xoxoDree

  ReplyDelete
 13. gorgeous colour dear,i like these totes and would love a super large one in a navy blue.its chic anc spacious enough for lots of stuff ;o)
  hope your well Janet.
  muah x
  marian

  ReplyDelete
 14. Those bag seem very practical and cute. I love how many colours there are.

  ReplyDelete
 15. Anonymous9:21 am CET

  halihó!hát vannak közöttük extrém színek, de az első hármat, meg még a pirosat is el tudnám fogadni! :)

  ReplyDelete
 16. Anonymous9:24 pm CET

  Zsani! Még van egy vizsgám holnap, aztán erre a félévre letudva :-) Szoríts nekem:-)

  ReplyDelete
 17. i LOOOOOVE longchamp - i'm a huge fan. i always have to buy something from the store whenever i got to france. i have the large nylon tote in rose and i use it all the time. i love how they fold up and you can throw it in your suitcase when you travel, too.

  ReplyDelete
 18. Anonymous6:14 pm CEST

  I like this bag but I dont know what for a footage from the handle I want

  What do you think wath is better

  ReplyDelete

Share some love leave a comment!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ