Sunday, December 28

Outlet Shopping

Napos, de csípősen hideg nap volt a mai. Kellett a napszemüveg, de a kötött ruhám alatt elfért a hosszú ujjú is. Én és a párom kimentünk a Premier Outletbe nézelődni. Szeretem kint a Calzedonia, Intimissimi, Calvin Klein, Trussardi és a Cinque outletet. Cinque-t nagyon elegánsnak és letisztultnak találom, akár olasz is lehetne, de nem az. Német cég. :)



Today was sunny day, but very cold greeted us... The sunglasses were needed, but my knit dress under the warm long sleeve top were not problem. I and my boyfriend went out to Premier Outlet. I love Calzedonia, Intimissimi, Calvin Klein, Trussardi and Cinque outlet. Cinque so elegant, cleared up brings a style, that could be Italian even, but not it. It is German. :)


Külcsín/ my outfit:




leopárdmintás kötött ruha/leopard patterned knitted dress - TOPSHOP
barna garbó/brown turtleneck - Intimissimi
barna leggings/brown leggings - Zara
antik hatású óra nyaklánc/antique effect necklace watch - karácsonyi ajándék/Christmas gift (from my mummy & daddy)
barna bokacipő/brown ankle - Via Spiga
táska/handbag - vintage Dior

A mai zsákmányom, ez a fantasztikus Cinque selyemblúz. Micsoda szín és virág mix! 20 év múlva is tudom majd viselni. Haha!


My today's bargain, this are fantastic Cinque silk blouse! What lovely colours and flower mix! I may wear it after 20 years, too! Haha!



A "fantáziált" új kombó! Tetszik?


It is an imagined new combination! Do you like it?





laptáska/clutch - vintage Dior

selyemblúz/silk blouse - Cinque
nadrág/pants - Dolce & Gabbana
halpénztárca/fish coin purse - Furla
hasítottbőr kesztyű/suede gloves - Chanel
bokacsizma/ ankle boots - Chanel

34 comments:

  1. I adooooore outlet shopping - great finds!

    xoxox,
    CC

    ReplyDelete
  2. Love outlets!! Such great buys-and i LOVE the Dior handbags!!

    ReplyDelete
  3. I love your Dior clutch and bag :D

    ReplyDelete
  4. CC - I agree, I adoooooooore outlet & outlets shopping

    Silje - Thanks, I have three vintage Dior bags... I adore! I find them in online auctions.

    Renate - Welcome & thank you very much your lovely first comment!

    ReplyDelete
  5. Hi JanetTaylor-wow, the blouse will look gorgeous with your new D&G trousers, a great find!! I love your outfit too, the leopardprint dress is lovely!

    ReplyDelete
  6. Oh Janet I love the shirt!!!!
    Great find my dear, I think the combo you made with the trousers and all the other things will look gorgeous on you!!!
    By the way your dress is very cute.

    About second hand shops, you know I live on a island. This is s very small and conservative comunity.
    People don't sell their clothes and other people don't like to buy things in second hand, because they are very proud and if they would sell or buy their clothes, other people might know and say they were poor people. There was once a person that tried but it didn't work.
    Also we don't have outlets, because we don't have stores of those brands like Zara, H&M.....
    Only in mainland. My husband is from mainland and we use to go there at least once a year, and when I go..... OOOOOOOO, I call it my shopping season, because I go to all those Zara, H&M, Stradivarius, Bershka...........
    That's what I do, my dear. It's not easy for me, I spend more money for less things. And to do various outfits I have to be very creative.
    Well, people here think I'm a bit crazy, because I like to dress in my way, many times they look at me on the streets like if I was from another planet. Sometimes it's not easy, but I like my style, I like fashion and I don't want to be boring like they are.
    So I show my outfits on my blog to know if other people around the world like the way I dress and if they give me ideas to do better.

    Oh, I'm so sorry for the long comment, if you don't want it you can delete it.

    Again great finds.

    xoxo

    ReplyDelete
  7. a halacskás pénztárca mekkora LOL :)
    jók a kombók,bár nekem kicsit halovány az inged színe,valami durva színnel párosítaná a vad lelkem-pl.rózsaszín vagy citrom kiegészítő,vagy szoknya...:)
    a barna bokacipőd és a dior tatyók pedig nagyon bejönnek:)

    ReplyDelete
  8. i love the leopard print dress, it's super cute! xxx

    ReplyDelete
  9. i adore finding deals.

    ReplyDelete
  10. szio, egy barátnőm ajánlására ma találtam Rád, nagyon jó a blog szóval bekerültél a kedvencek közé...
    imádom a cipőidet és a táskáidat, tényleg büszke lehetsz rájuk!

    ReplyDelete
  11. Love your bags and shoes!!! Beautiful eyes ;)
    Kisses.

    ReplyDelete
  12. Sharon Rose - Thanks your lovely comment. You gave faith! Haha! :)))

    Seeker - Thank you very much. I do not delete your comment, oh by any means. Interesting what you wrote down. Your thing may be heavy, but you aren't mad. Very stylish and you are original look. There are second hand shops where I live, but I consider the peoples as conservative likewise. The other side the vulgar one, oh it terrible believe it! ;) It is criticized on the underground the my Dior shoes, (ebay buy) while... all the same. I don't hear it. :) The older people has a taste rather at us. It is necessary to tolerate it and not to care about others. Is there not a second hand shop on the continent? I love your blog. Continue....

    Theba - Köszike. Halvány? Monitorod csalhat ott valamit... ;) Sötétes színei vannak a blúznak, de van benne kicsi rózsaszín és élénkebb kék! Hmmmmm? A halacska pénztárca már jó régi, bár mindig van a Furlának ilyesmije, csak más színben! :))) Ezért odáig voltam és most eszembe jutott, hogy színben milyen jó harmóniát teremtene.

    Penny - Thanks my dear! :)

    SG - Oh, I adore finding deals toooooo... :D

    Hello Kitty! :) - Nah jó, csak vicceltem és nem is volt olyan jó. Nagyon kedves vagy, köszike! :))))) A barátnőd is kommentelt már hozzám? Gyere máskor is! ;)

    ReplyDelete
  13. Hi Miss U,

    Thanks! ;)

    kisses: Janet

    ReplyDelete
  14. Nem is emlékeztem hogy a gmail-es email címem ezt a nevet rejti, én is meglepődtem.
    Őszinte leszek, nem tudom hogy írt-e már a barátnőm, de hogy mindig olvas az biztos :)
    Ma én is elmentem vásárolgatni, benéztem a terranova outletbe is, tudod, a sik sik mellett, a sok borzalmas cucc között vannak kincsek:
    pl extrabő szárú fekete élrevasalt nadrágok magas derékkal, 999 ft ért . Eszembe is jutottál hogy szereted a dandy look-ot, úgyhogy gondoltam megosztom veled,hátha:) remélem nem haragszol... én nem vettem meg ma... de szerintem holnap visszamegyek érte.
    Én is bocsi hogy kisregényt írtam!

    ReplyDelete
  15. Szia Kitty,

    A "kisregény" sohasem zavarna! :)))))
    Húúúúú, a terranovából valamikor 5 éve kiábrándultam... Szerintem azóta egyáltalán nem voltam ott. Minőségileg annyira elkezd mindegyik márka romlani, ami engem mélyen felháborít. Ezért és az egyediség miatt járkálok turikba és inkább ebay-en vásárolok valami tervezői minőségi darabot. Mondjuk az 1000 Ft-os nadrág kecsegtetően hangzik és egyszer a terranovában vettem valami olasz full gyapjú szövetnadrágot, ami nem is terranova márkájú és sokkal jobb minőségű... ;)
    Itthon a turkálókon kívül a Diffusione Tessile és az outletek a kedvenceim. A cipőim javarászt mind Diffusionéből és ebay-ről beszerzett darabok. A táska szintúgy. Néha a vatera és a teszvesz is hoz eredeti dolgokat, de ott muszáj a szemfülesség és a jól tájékozottság. Hamisítványokért csak filléreket adjon ki az ember, ne egy vagyont... Én kevésbé szívlelem is az utánzatokat. Inkább egy minőségi kevésbé neves dolog...

    Köszönöm az infót és ez is egy jó hosszú komment lett a részemről (is)! :D

    ReplyDelete
  16. Teljesen egyetértek veled, tényleg jobb egy egy minőségi darab mint sok olcsó, habár én idióta vagyok és a nagyon szép és drága cuccaimat féltem és alig hordom, így van sok szép alig hordott és sok középkategóriás többet hordott cuccom, és sokmindent megveszek turiban, piacon- Olaszországban ( ott tanulgatok / dolgozok elég sokat az utóbbi években), mert még mindig nem nőtt be ahhoz eléggé a fejem lágya hogy ne csábuljak el hogy jéé ez a pulcsi csak 10 euró akkor ebből veszek 3 at, ahelyett hogy 50 ért vennék egy szépet. Replikát soha nem vennék, olyan táskáim vannak, amik kicsit hasonlítanak egy egy designer táskára- formailag, de végülis amit a zarában vagy akárhol veszel azt is a "nagyokról" másolják...
    Turkálókba hova jársz, Sik sik, alterego, iguana csak?

    ReplyDelete
  17. I LOVE your leopard print top/dress

    ReplyDelete
  18. Én is elkövettem ilyeneket, de kezdek belőle kinőni. Olaszország! Oh! Azt hiszem ez nagyszerű! Ott aztán ki lehet fogni jó dolgokat és az összes Diffusione ott van szinte! Ismered? :)
    Persze az inditex márkák mindig a nagyokról "koppintanak" úgymond... Ezzel nincs is gond! Ma már szinte minden divatos lehet és annyira gyors a körforgás, hogy én inkább kiegészítőkből veszek tervezői darabokat. A lábnak eleve fontos a minőségi viselet. (egészségileg) Ezek fantasztikusan feldobják az amúgy egyszerű viseletet! :) Ezen kívűl imádom a vintage darabokat... ha már designer is az mesés találkozás tud lenni! :)

    Turkák

    Sik sik - pont a vintage dolgokért szeretem
    Alterego - Isteni tervezői darabok vannak (leginkább pasiknak), de farmerjaim nagy részét ott veszem.
    Iguana - Alteregóhoz hasonló és a retro feeling is bejön.
    Gardrob - Szintén designer cuccok tárhaza
    Humana - Rejtett kincsek bukkanhatnak elő. :D
    Gardrob - Húzós ár, de nagy nevek akadnak bőven
    Renoválás - sajnos egyre drágább, de ott is ki lehet fogni jó és egyedi dolgokat!
    Gardrobe - nem rossz, de ritkán nézek be oda
    Halyi turka - jó kis hely és nagyon olcsó... :D

    Most ennyi jutott eszembe, de ha meglátok valami újat be szoktam kukkantani, attól függetlenül, hogy nem ismerem! :D

    ReplyDelete
  19. Hi DaisyChain.

    Thank you! :) It is a warm dress! :D

    ReplyDelete
  20. Az egy dolog hogy mennyire jó az ízlésed, de menyire kedves és kommunikatív is vagy :)
    Olaszország tényleg szuper, a Diffusionét ismertem már itthonról, kint is voltam már, nekem még egy fokkal "rockerebb" a stílusom mint amit ők árulnak. Az olaszországi vásárlás egy "hátulütője" a cuccok hazahordása...
    Különben én is sokat turizok, vintage darabok- övek, kendők meg táskák az általam nagymamásnak hívott turikból, mint a sik sik is, és én sokat járok a hádákba is, ahol pl friss kollekciós topshop darabokba lehet belefutni fillérekért...

    ReplyDelete
  21. nice blog. Pozdravy zo Španielska

    ReplyDelete
  22. Anonymous5:07 pm CET

    Love the fish coin purse :).

    ReplyDelete
  23. Kitty - Oh, köszönöm! Igyekszem! ;)
    Diffusionéba is láttam már vad dolgokat! :)))) Én is szeretem a kicsit őrültebb cuccokat is, csak a párom (ő szokott kivinni leginkább) sokszor le tud beszélni! :))) Ilyen volt egy kicsit platform zöld fűzős granny Max Mara csizma. (amit azóta bánok)

    Turka jóóóó dolog! :) Nagymamás turi - ez édes! :) Topshopos dolgok szerintem nagyon jók és a Háda erre alkalmas. Oda is elszoktam nézni 1-2*... :D

    vicen - Welcome, check this out, you have mood! :D

    Nadine - Thanks, baby. I adore it! :D

    ReplyDelete
  24. Kitty - az kimaradt, hogy a TOPSHOP az egyik olyan hely, amit nagyon sajnálok, hogy kivonult... :((((

    ReplyDelete
  25. Anonymous10:34 pm CET

    Hűha, ez aztán nemzetközi közönség :)
    Gratulálok :D
    Látom, azért most már bátrabb vagy, és képet is felraksz magadról (ugyan nem itt volt szó róla, hanem Virgonál, de nekem is nagyon tetszik a hajad színe)
    Ja, és az új szerzemény nadrágra is emlékszem, jó kis összeállítás lett

    ReplyDelete
  26. Szia csipke!

    Kösziiii! :):):) Olyan aranyosak tudnak lenni! :)

    Kicsit felfedtem az inkognitómat! :) Örülök, hogy tetszik a hajszínem, bár én erősen rá vagyok kattanva, hogy egyszer azért narancsosabb legyen! :)

    A nadrág az év végi kedvenc lett és nem is volt összeg, amennyiért ráleltem!

    Pusza

    ReplyDelete
  27. Anonymous2:11 am CET

    Zsani, a hajad saját magad fested, v. fodrász? Érdekelne ez az árnyalat, én is ilyesmit szeretnék, de nekem sosem ilyen. Mondjuk a direkt napfény v. vakufény megdobja, úgy én is rácsodálkozom néha magamra, de nem járhat vakuval az ember állandóan :)). Mondjuk nekem jóval rövidebb is.

    ReplyDelete
  28. Szia ddevil!

    A hajamat az édesanyám festi és a vaku valóban rásegít, bár amúgy is elég vörös tényleg! :)))) Itt napfény volt! Haha!

    Ha jól emlékszem wella wellation és 77/44-es, de ma úgyis hajfestés lesz és megnézem otthon és megmondom a pontosat! ;)

    ReplyDelete
  29. Szóval ddevil

    Wella wellaton, volcano red, 77/44-es a pontos színe! :)

    (off: mindig szokták kérdezni, de még senkinek nem sikerült ilyenre, mint az enyém. :S)

    ReplyDelete
  30. Anonymous8:00 pm CET

    Szia Zsani, a Vörös Démon:-)A kombók szuperek, mint mindig;-)

    ReplyDelete
  31. Candy - Kösziiiiiiii. Kicsit megmutattam magam... Sokszor hiányoljátok! :D

    ReplyDelete
  32. Anonymous8:45 pm CET

    Már csak egy egészalakosat hiányolok :). Megmondjam milyen ruciban? :)
    Köszi a színt. Megnéztem ma az üzletben, ott sokkal sárgább, a doboz alapján nem választanám. Az alapszíned lehet a kulcs. Mindenesetre tuti!
    BÚÉK Zsani, jövőre is sok szépséget és jóságot Neked! :))

    ReplyDelete
  33. Hehe! :) Mit szeretnél, azért komolyan érdekel?

    Én meg mindig narancsosabbat akarok... :(

    Lesz majd BÚÉK posztom, de ha akkor már nem jönnél akkor neked is BÚÉK! ;)

    Mi lesz a szilveszteri program? (ha szabad érdeklődnii)

    ReplyDelete
  34. Anonymous1:32 pm CET

    Hát itt a ruci nem tetszik annyira, de a blúz nagyon szép! meg a nyaklánc órád cooc! :)
    ez van Ákitól?

    ReplyDelete

Share some love leave a comment!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ